Verkoopprijs € v.a. € 1599,-
Merk
Trenergy
Uitvoering
E-luxe
Modeljaar
2018
Staat
Nieuw
Garantie
Fabrieksgarantie
Categorie
Elektrische fiets
Verlichting
via accu
Type frame
Heren Dames
Frame materiaal
Aluminium
Wielmaat
28 inch
Rem
Handrem
Gewicht ex. accu
22,5
Accu
Uitneembaar
Motor
Voorwiel
KM Radius tot
80
Aantal versnellingen
8
Versnelling Merk
Shimano
Stuurpen
Verstelbaar
Voorvork
Verende voorvork
Verende zadelpen
Ja
Beschrijving

Uitvoering:

 

10 AH accu € 1599,-
13 AH accu € 1699,-
16 AH accu € 1799,-


Dames 49 of 54 cm
Heren 53 of 58 cm

 


Omschrijving

De E-Luxe is een zeer luxe uitgevoerde elektrische fiets welke voorzien is van een krachtige maar nagenoeg geruisloze motor in het voorwiel. De fiets kan worden uitgevoerd met een Samsung batterij met 10,4Ah (375 watt/uur), 13Ah (468 watt/uur) of 16Ah (562 watt/uur).

De fiets heeft een Nexus-8 versnellingsnaaf van Shimano, is uitgerust met hoogwaardige Spanninga koplamp en achterlicht die beiden gevoed worden vanuit de hoofdbatterij. Zowel zadel als voorvork zijn voorzien van hoogwaardige vering en zowel voor als achter is de fiets voorzien van de nieuwste Shimano serie 6000 rollerbrakes speciaal voor e-bikes, waarmee u altijd juist gedoseerd en krachtig kunt remmen onder alle omstandigheden.

Bediening van deze elektrische fiets vindt plaats door middel van een uitgebreid LCD display dat is geplaatst in het midden op het stuur. Het display geeft u informatie over de batterijstatus, de snelheid die u fietst en heeft tevens een trip en totaal kilometerteller. U kunt kiezen uit 5 ondersteuningsstanden, maar vanuit dit display kunt u ook de verlichting bedienen en de loop ondersteuning inschakelen.

Deze fiets is uniek in dit prijssegment. De zeer goede rij-eigenschappen van deze fiets in combinatie met de zeer hoogwaardige afwerking en het gebruik van alleen de beste onderdelen.