JE IDEALE FIETS ONTWERP JE ZELF

Met KOGA Signature stel je je eigen fiets samen op basis van jouw wensen en behoeften. Je kiest zelf het frame en de onderdelen en je kunt hem zelfs personaliseren met je naam of een tekst.

Trekking

Kies je eigen richting

Je kunt binnen het Signature assortiment kiezen uit twee type fietsen: Trekking of Touring. Welke keuze het beste is voor jou hangt af van waar je je fiets voor gaat gebruiken.

Eén monteur

Jouw fiets wordt met de hand gebouwd door één gecertificeerde monteur in onze fabriek in Heerenveen. Eén persoon bouwt aan één fiets zodat hij zorg en aandacht kan besteden aan zijn product en garant kan staan voor kwaliteit en duurzaamheid.

Snelle levering

Na bestelling van je KOGA Signature staat de fiets al binnen 4 weken klaar bij je dealer. Voor de WorldTraveller S geldt een levertijd van 6 weken, dit heeft te maken met het lakproces. 

Klik op onderstaande link om zelf uw fiets samen te stellen 

Stel zelf uw TREKKING model samen 

Stel zelf uw TOURING model samen 

TREKKING – Worldtraveller-S

Het type trekking fiets is geschikt als robuuste woon-werk fiets en extreme reisfiets en alles wat daar tussenin zit. De fiets is stabiel en stijf zonder dat hij log aanvoelt, en voelt zich ook off-road thuis. Zodat je onbezorgd van A naar B kunt terwijl je geniet van het avontuur en de omgeving waarin je fietst. Voor deze fietsen is gekozen voor de onderhoudsarme en robuuste versnellingssystemen van Rohloff 

Er zijn twee frame-varianten beschikbaar:

WorldTraveller S – Heren frame

WorldTraveller S Mixed – Dames frame mixed

TOURING – Grandtourer-S

Het type touring fiets is geschikt als luxe stadsfiets en lichte reisfiets en alles wat daar tussenin zit. De fiets is wendbaar en direct. Er zijn enorm veel opties en accessoires beschikbaar voor deze fiets zodat zelfs de meest veeleisende fietser een passende en bijzondere fiets kan samenstellen.

Er zijn twee frame-varianten beschikbaar:

Traveller TR28 – Heren frame

Traveller LF28 – Dames frame lage instap